Marco van Os (vader)

Via een kennis zijn wij in contact gekomen met Rosita/Switch. Conclusies van de leerkrachten over ons kind werden onvoldoende door ons herkend en wilde wij nader onderzocht en geanalyseerd hebben.
Hierop hebben wij in de eerste uitgebreide telefonische intake de probleemstelling besproken. Door gerichte vragen van Rosita is de opdracht en doel van het onderzoek op een prettige wijze in beeld gebracht en afgekaderd.
Hierna volgde er een twee (ruime) dagdelen durend onderzoek. Het viel mij bij de kennismaking direct op dat Rosita op een snelle en leuke manier heel snel het vertrouwen van ons kind wist te winnen. Daardoor werd de eerste basis van het onderzoek gelegd. Hoewel het hard werken tijdens de onderzoeken was, bleef ons kind enthousiast om door te gaan. Ook gedurende het tweede dagdeel.
Na de onderzoeken volgde er een eerste (schriftelijke) terugkoppeling. Deze uitkomsten en bevindingen zijn in een prettig 1 op 1 gesprek met ons gedeeld. Hierna werd de rapportage geheel uitgewerkt. Diverse praktische tips en ideeën werden met ons gedeeld. Ook werd rekening gehouden met onze wens ten aanzien van het opstellen van een plan van aanpak. In dit plan van aanpak werd ingegaan op welke wijze er door ouders en leerkrachten op een praktische wijze aan ontwikkelpunten gewerkt kan worden.
Een persoonlijke toelichting op het uitkomsten van het onderzoek en toelichting op het plan van aanpak aan de leerkrachten en IB’er op onze school werd eveneens door Rosita verzorgd.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden over de samenwerking en duidelijke en directe handelswijze van Rosita
Marco van Os (vader)

Petra (moeder)

Ons zoontje, 8 jaar, heeft het sinds groep 3 moeilijk op de basisschool. Hij kan zich moeilijk concentreren, heeft laag zelfvertrouwen en lezen en rekenen gaan hierdoor moeizaam. In groep 4 zijn via school verschillende hulplijnen ingeschakeld. ‘Juf Rosita’ is er hier eentje van. Zij helpt hem vooral met zijn concentratie, zelfvertrouwen en rekenen. Eerst waren het sessies via beeldbellen i.v.m. Corona en daarna sessies op school. Wij zijn zeer te spreken over de prettige samenwerking. De manier waarop zij ons zoontje op zijn gemak stelt en hem bij de les houdt is erg fijn. De sessies worden dan ook door mijn zoontje als erg prettig ervaren. We worden tijdens het hele traject op de hoogte gehouden van de vorderingen. Rosita is zeer kundig in dit vakgebied en kan zowel ons als ouders als school goed adviseren.

Al met al een positieve ervaring waarin je als ouders serieus wordt genomen over de bezorgdheid om je kind en professionaliteit voorop staat.

Wij raden Rosita dan ook van harte aan!

Ilonka (moeder)

Rosita heeft mijn zoontje begeleid bij een behandeltraject voor dyslexie. Dit deed ze met humor en plezier en mijn zoon ging er graag heen. Zijn leerprestaties zijn erg vooruit gegaan en hij vind lezen echt leuk geworden. Ook gaf ze vaak goede en handige tips mee, waar we thuis weer mee verder konden. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat Rosita snel kan schakelen, de kinderen mochten niet meer naar school i.v.m Corona en ze had het dezelfde week al voor elkaar om online lessen aan te bieden. Zo konden de lessen doorgaan en werd een achterstand vermeden. Ik vind haar een gemotiveerde, deskundige en prettige behandelaar. 

Ilonka

Jaron (kind)

Rosita, ik vond het leuk om met jou te weken. Je was aardig en ik heb veel geleerd. Je kon goed uitleggen en daarom snapte ik het goed. Door jouw ben ik beter geworden in spelling. Dank je wel.

Groeten Jaron

Hans Staps (KBS De Zandberg)

Rosita is een vakvrouw met een exceptioneel hoog kennisniveau. Zij weet waar ze binnen haar vak over praat en ontwerpt toekomstgerichte handelingsplannen voor de kinderen die ze mag begeleiden. Verder werkt ze met een hoge drive en probeert elke keer het maximale uit zichzelf en haar omgeving te halen.

Hans Staps, directeur Kbs De Zandbergschool

Aya Tahiri (IBS Okba iboe Nafi)

‘Rosita is innovatief en is een vakkundige toevoeging voor onze school. Ze is veelzijdig inzetbaar en geen vraag of obstakel is te veel voor haar. Als kan op procesniveau worden ingezet en maar ook op de inhoud – in samenspraak met betrokkenen – Ze gaat ervoor en dat is een aanwinst voor onze school’
Aya Tahiri
Intern begeleider (ibs Okba iboe Nafi)
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Maak een afspraak.

WE STAAN VOOR U KLAARContact
Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Copyright by Switch. All rights reserved.